Svensk-taiwanesisk förbrödring

Ångade vita bröd fyllda med aromatiskt innehåll, snyggt upplagda och så möra att de smälter i munnen. Bara att greppa med handen och skölja ner med en god öl.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Kreativ, urban och trendig kinesisk finsnabbmat i avskalad barmiljö.
Pris: 200 kr (medel). Lunch 125 kr (medel).
Typiska maträtter: Bao med kyckling, majonnäs och kimchi. Bao med grillad aubergine, lök, selleri, koriander och shiitake. Bakad lax med äpple, avokado, solrosfrön, druvor och örtolja.
Bra att veta: En bao är ganska liten och ska du bli riktigt mätt behöver du 4-5 stycken, summa summarum uppåt 300 kr med dryck.
Ekologiskt tänk: Använder i hög utsträckning ekologiska och närodlade råvaror.
Vin och dryck: Öl från Pang Pang Brewery i Hökarängen och liknande småbryggare.
Extra information: Ingen bordsbokning.
Antal sittplatser: 20
Lunch: 2 bao (kött eller veg) med sticky rice och sallad 100 kr. Eller en skål med fisktartar och tillbehör 125 kr.
En sak till: Populärt, så räkna med kö! Titta på @barobao på Instagram för att se vad som serveras just för dagen.

Baozi eller gua bao är namnen på olika varianter av kinesiskt eller taiwanesiskt ångat bröd med fyllning. Barobao serverar (som namnet antyder) just dessa med passande drycker till. Lokalen är trendigt träminimalistiskt inredd à la fritidsgård, servicen är översvallande trevlig och ölutbudet hipstervänligt. Förutom bao-bröden finns några olika side orders och extrarätter. En stor del av menyn är vegetarisk.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6437776


Öppettider

Stängt
månfre
11:30 – 23:00
lör
12:00 – 23:00
sön
12:00 – 18:00


Södermalm

Hornsgatan 66, 118 21, Stockholm




Barobao

Hornsgatan 66

Till toppen