Calle del nuevo puente

Efter långa karriärer på olika krogar i Sverige och USA bestämde sig två skäggiga killar för att presentera mexikansk streetfood för stockholmarna. Resultatet blev El Taco Truck.

Varför går jag hit? Liten och urban hål-i-väggen-taqueria med genuin mexikansk snabbmat.
Pris: 99 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Tacos (fyllning bönor/kyckling/fläsk/nöt) på vetetortilla med salsa, avocadocrème, picklad rödlök, picklad chili och lime.
Bra att veta: Streetfood-känsla, ingen bordsbokning.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Extra information: Truck kan bokas för fester och evenemang.
Antal sittplatser: 20
En sak till: Finns också på Svartensgatan 10 och i Humlegården.

Enligt säkra källor är tacopaj det mest googlade receptet i Sverige. Det säger ett och annat om vårt skruvade förhållande till det mexikanska köket, men glädjande nog har det på senare år dykt upp allt fler ställen som inte snålar på koriandern, chilin och limen och som satsar på att erbjuda en mer autentisk mexikansk smakupplevelse. El Taco Truck är inte bara en food truck utan också tre restauranger, två på Östermalm och en på Söder. Välj 1-5 små tacos med olika fyllningar, smaska i dig vid något av de höga borden och gå sen vidare mätt och nöjd. Gott, enkelt, prisvärt.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppet
månfre
11:00 – 20:00
lör
12:00 – 18:00


Östermalm

Nybrogatan 57, 111 40, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.eltacotruck.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

El Taco Truck Nybrogatan

Nybrogatan 57

Till toppen