Annorlunda koncept

Garba poppar up Norrlandsgatan

Efter flera års turnerande bland Stockholms hetaste kastruller, har det blivit dags för det ambulerande och hyllade pop-up-konceptet Garba, aka kockarna Marion Ringborg och Linn Söderström, att slå permanent läger på Norrlandsgatan.

Varför går jag hit? Du är en rutinerad krog-nomad med en stor portion äventyrslusta i ryggsäcken.
Pris: 535 kr (medel).
Bra att veta: Fyrarättersmenyn kostar 535 kr.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Närproducerade råvaror. Mer grönsaker än kött.
Vin och dryck: Stort utbud naturviner.
Extra information: Kanske känner du som van tittare igen Marion Ringborg från Kockarnas kamp årgång 2019.
Inredningsdesign: Intim hemma-hos-känsla.
En sak till: Garba slår upp portarna den 8/1-2020, men det går fint att boka bord redan nu!

Laguppställningen är densamma, sedan starten 2017, när Garba öppnar sin första “riktiga” krog, tre trappor upp i det välbesökta Nosh and Chow-huset. Matlagningen förblir som tidigare, precis lagom pretentiös och självklar, med fyrarättersmenyer, vissa Italien-influenser och mycket citron och olivolja.



Garba

Norrlandsgatan 24

Till toppen