Fik med gubbkeps på sned

Louie Louie är det närmsta man kan komma en diner för hipsters på Söder. Här avnjuter du Taylor & Jones-korv eller en grym cappuccino samtidigt som du botaniserar bland skivor.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? God frukost, prisvärd brunchtallrik och grym stämning - Louie Louie har det mesta.
Pris: 120 kr (ekonomi). Lunch 95 kr (medel).
Vad finns på menyn: Chili på svenskt högrev med creamed corn, sallad och grillat levin. Croque Monsieur.
Bra att veta: Har en dagens rätt för 95 kr varje vardag.
Frukost: surdegsfrallor med ost och grönsaker, gröt, turkisk yoghurt med bär och granola.
En sak till: Anordnar ibland vernissager.

Louie Louie börjar så smått bli en egen institution. I mer än tio år har kafét trendat på Söderbornas innelistor, och det är inte svårt att förstå varför. Här myser man i bås i en lokal inredd med färgstarka tavlor och LP-skivor (som går att köpa) på väggarna. Maten som serveras är både prisvärd och läckert tillagad, särskilt brunchen med sina parmesan- och chili-scones bör uppmärksammas. Louie Louie serverar även en finfin frukost där surdegsfrallor samsas med en egenkomponerad grötblandning rostad i äpple och kanel.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6400271


Öppettider

Öppet
månsön
08:00 – 18:00


Södermalm

Bondegatan 13


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://louielouiesthlm.wordpress.com/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Louie Louie

Bondegatan 13

Till toppen