Generationsskifte i ölfabriken

Kanhända ska den utskällda "stölen" äntligen få sin upprättelse? Med kredibiliteten från familjen Spendrup och ett bryggmästarcertifikat i ryggen slår sig Hedda Spendrup nu in på ölmakeri. Yngst i fjärde generationen har hon hittills ägnat sig åt koncernens hantverkssatsningar och utvecklingen av framtidens öl.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Smakkombinationer som vit persika och björklöv gör dig skräckblandat förtjust.
Pris: 420 kr (lite dyrare). Lunch 175 kr (lite dyrare).
Bra att veta: Namnet Omaka syftar till mötet mellan storbryggeri och hantverk.
Vad tycker andra? Betyg 5 av 6 SVD okt -21. Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend okt -20.
Inredningsdesign: Interior Nation. Missa inte den 12 meter lång L-formad baren.
En sak till: Hedda är Sveriges yngsta bryggmästare och “Certified Brewmaster”. Girlpower när den är som tyngst.
Tags: Bar Öl

Det är alltså 2000-talets ölbryggande som nu tar form i familjeägda ölmogulen Spendrups regi.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
tistor
11:30 – 23:00
fre
11:30 – 00:00
lör
13:00 – 00:00


Östermalm

Uggleviksgatan 2, 11427, Stockholm


Omaka

Uggleviksgatan 2

Till toppen