Recycling i Sumpan

Få (grön)saker lämnas åt slumpen, på Paul Taylor Lanthandel och restaurang i Sundbyberg. Här står hållbarhet på agendan, med säsongsbetonade råvaror och mejeriartiklar från närliggande producenter, i kombo med egna odlingar. Bakom den moderna handelsboden står inga mindre än Paul Svensson och Tareq Taylor, två luttrade TV-kockar med svart bälte i miljövänlig matlagning.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Inget ont om Arla, men nu vill du handla mjölk på kran och bära hem i medhavt kärl.
Typiska maträtter: Kyckling med karamelliserad palsternacka, Oxbringa med bräserad paprika, Fläsksida, syrad vitkål och rostad fänkålskräm.
Bra att veta: Lördagar är det långlunch med en fast meny i tre serveringar.
Ekologiskt tänk: Cirkulärt, återvinningsbart och närproducerat. Fattas bara annat.
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) i mars -20 Di Weekend. Betyg 4 av 6 i jan -20 SVD. Betyg 3 av 5 i nov -19 DN.
Vin och dryck: Naturviner, öl och alkoholfria alternativ.
Extra information: Instagram-vänliga upplägg.
Inredningsdesign: Avskalat och eko med bänkar och bord av återvunnen gran.
En sak till: Glöm plast. Tygkasse är det nya svarta.

Med cirkulärt tänk frukost, lunch och middag, eftersträvar den ekologiska duon inte bara förstklassiga menyer, utan även minimalt matsvinn. En högaktuell utmaning, som kräver både list och kreativitet.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Öppet
måntis
08:00 – 16:00
lunch
11:00 – 15:00
onsfre
08:00 – 22:00
lunch
11:00 – 15:00
lör
10:00 – 22:00
lunch
11:00 – 15:00


Övriga Stockholm

Spinnerigatan 7, 17261, Sundbyberg


Paul Taylor Lanthandel

Spinnerigatan 7

Till toppen