Okomplicerad måltid

Vi vill bjuda in till en god, okomplicerad måltid med ursprung i svenska råvaror och traditioner säger Fredrik Eriksson krögare på Restaurang Nationalmuseum. Här serveras både Kalvfärsjärpar med vitpeppargräddsås och Laxwallenbergare med dillrostade morötter. Mer info kommmer.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Du vill äta god mat i anrik miljö och är orädd för lite kö.
Pris: 230 kr (medel). Lunch 150 kr (lite dyrare).
Vad finns på menyn: Skaldjurssoppa med marinerade rotfrukter & dillcrème. Smörstekt rödtungafilé med picklade grönsaker samt currysmörsås. Confiterat Svenskt anklår med pumpapuré, rotsellerirösti och calvadossky.
Bra att veta: Kön på lördagar och söndagar är minst sagt ansenlig.
Inredningsdesign: Även restaurangen tar konsthantverk och design på allvar. Allt under ledning av formgivaren Matti Klenell.

Kontaktuppgifter

Telefon

08-48001810


Öppettider

Öppet
tissön
11:00 – 14:30


City

Södra Blasieholmshamnen 2, 103 24 , Stockholm


Restaurang Nationalmuseum

Södra Blasieholmshamnen 2

Till toppen