Indier med erfarenhet
När Nahid Hassan jobbade på indiska restauranger i Stockholm under nittiotalet märkte han att gästerna serverades en helt annan mat än vad personalen själva åt till lunch. Borde inte stockholmarna kunna uppskatta genuin indisk mat istället? frågade Nahid sig och startade sin egen restaurang år 2000. Efter en trög start kom till sist framgångarna, hyllningarna och utmärkelserna, och numera är Shanti ett litet bengaliskt imperium med fem krogar. Restaurangen på Katarina Bangata är själva moderskeppet – varmt, vänligt, kryddoftande och fortfarande väldigt bra.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-6426722
 
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                        
                                                     
                                                             
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                
                                
                                
                                
                                 
                                     
                                     
                                     
                                            
                                             
                                            
                                             Om du gillar Shanti Classic kanske du också gillar...
                                    Om du gillar Shanti Classic kanske du också gillar...
                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                 
                                                    
                                                