Två gamla sjöbjörnar har klivit i land på Östermalm och startat kvarterskrog med för stadsdelen ovanligt förmånliga priser. Ett koncept som andas succé.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Enkelhet, myskänsla och god mat. Allt en typisk kvarterskrog behöver tillhandahålla.
Pris: 210 kr (medel).
Typiska maträtter: Steak Minute, béarnaise och pommes frites. Halstrad röding med currysås, kräftstjärtar och gratinerad broccoli. Majskyckling med glacerade morötter och schalottenlök, gräddsås och picklad purjolök.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 5 i DN april 2017.
Extra information: Har varje vecka en tillfällig förrätt, huvudrätt och efterrätt.
Antal sittplatser: 32

Krögarna Jan Ingvarson och Arnauld Eygun har länge drivit restaurangverksamheten på tre av Strömmas sekelskiftesfartyg, och bestämde sig på hösten 2016 att gå i land och starta kvarterskrog. Många är de Östermalmsbor som applåderat det beslutet. Maten är välsmakande, chosefri och prisvärd. Numera drivs krogen enbart av Jan Ingvarsons mångåriga kompanjoner Arnauld Eygun och Katarina Jonsson, som ansvarar för matsalen.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6617415


Öppettider

Stängt
tislör
17:00 – 23:00


Östermalm

Skeppargatan 18, 11452, Stockholm



Tapir

Skeppargatan 18

Till toppen