Gastronomisk Concierge med power

För dig som ännu inte ställts inför fenomenet power dining, kan det vara bra att veta att det rör sig om minst sagt flärdfulla upplevelser i kategorin high maintenance/top notch. Du som beger dig 23 trappor upp till Pontus Frithiofs senaste skötebarn La Tour, är således betjänt av ett välfyllt bankkonto och svart bälte i yolo.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du är stammis på Franzén, men vidgar gärna din vyer på högre höjder.
Pris: 1400 kr (dyrt). Lunch 1400 kr (dyrt).
Typiska maträtter: LE THON CRU Tonfisktartar av blåfenad tonfisk med Oscietracaviar, sallad på svenska bönor och ingefära. SALADE DE HOMARD Hummersallad av vildfångad blå hummer med kantareller, bondbönor, kronärtskocka och La Tours hummerdressing. TURBOT ANTIBOIS Stekt piggvarsfilé med bondbönor, tomat, citron, oliver och basilika.
Bra att veta: Upphämtning med chaufför som kör dig och ditt sällskap till entrén, där en doorman tar emot. Hämtning sker med Rolls-Royce. Ska det va, så ska det va.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Närproducerat och ekologiskt, med reservation för några av de mer luxuösa råvarorna.
Vad tycker andra? Betyg 9 av 10 (mat) Di Weekend nov -21.
Vin och dryck: Lyx var det här!
Extra information: Inget fel på utsikten
Inredningsdesign: Tegel, glas, koppar och ek á la Whyte Lilja. Lite 60-tal också.
En sak till: Spår av caviar och obegränsad lyx kan förekomma. Men smakar det så kostar det!

Kontaktuppgifter

Telefon

08-239950


Öppettider

Stängt
torfre
17:30 – 23:00
lör
17:30 – 23:00


Övriga Stockholm

Rålambsvägen 17, 11259, Stockholm


Restauranggrupp

Pontus Group


Pontus Frithiof La Tour

Rålambsvägen 17

Till toppen