Nu öppnar Copine igen – med helt ny matbar och levande materbjudande
Efter en sommar av förberedelser öppnar Copine återigen dörrarna på Kommendörsgatan 23 i Stockholm. Trion bakom restaurangen – Jim Hammargren, Jacob Nermark och Jonathan Mattsson – har använt tiden till att förnya både interiör och koncept med fokus på att skapa en mer levande helhet från öppning till stängning.
”Vi har länge velat ge baren mer liv. Nu skapar vi en miljö där man enkelt kan slinka in för ett glas, och samtidigt få hela Copine-upplevelsen. Det ska bli superkul att öppna upp nu igen och välkomna både stammisar och nya gäster!”, säger Jim Hammargren.
Interiören har formats om med nivåskillnader och en helt ny, social matbar med 15 sittplatser och utsikt in mot köket. Renoveringen syftar till att göra lokalen mer interaktiv och avslappnad, samtidigt som den behåller sin elegans. Menyn har också utvecklats med nya rätter som ger gäster fler sätt att äta och dela. Klassiker som majsbrödet och råbiffen finns kvar, medan andra tillskott bjuder på mer variation och personlighet.
”Vi har justerat snarare än förändrat, just för att skapa mer utrymme att äta som man vill. Vissa rätter stannar för att de sitter i väggarna, medan andra tillkommer för att få in mer av vår personlighet i helheten”, säger Jacob Nermark, som är kreativ kökschef på Copine.
Jonathan Mattsson, som ansvarar för restaurangens service och dryck, ser förnyelsen som ett sätt att skapa en ny typ av rytm på Copine: ”Vi vill att baren ska ha samma Copine- känsla som matsalen – en plats där man kan börja, stanna eller avsluta. Det handlar inte om att bli en bar, utan om att erbjuda gästen fler sätt att uppleva Copine.”
Copine öppnar igen den 13 augusti.
Drop-in eller bordsbokning via copine.se.
Öppettider
Lunch: tisdag–fredag: 11.30 – 14.00
Kväll: tisdag–torsdag: 17.00 – 23.00,
fredag–lördag: 17.00 – 00.00
Interiören har formats om med nivåskillnader och en helt ny, social matbar med 15 sittplatser och utsikt in mot köket. Renoveringen syftar till att göra lokalen mer interaktiv och avslappnad, samtidigt som den behåller sin elegans. Menyn har också utvecklats med nya rätter som ger gäster fler sätt att äta och dela. Klassiker som majsbrödet och råbiffen finns kvar, medan andra tillskott bjuder på mer variation och personlighet.
”Vi har justerat snarare än förändrat, just för att skapa mer utrymme att äta som man vill. Vissa rätter stannar för att de sitter i väggarna, medan andra tillkommer för att få in mer av vår personlighet i helheten”, säger Jacob Nermark, som är kreativ kökschef på Copine.
Jonathan Mattsson, som ansvarar för restaurangens service och dryck, ser förnyelsen som ett sätt att skapa en ny typ av rytm på Copine: ”Vi vill att baren ska ha samma Copine- känsla som matsalen – en plats där man kan börja, stanna eller avsluta. Det handlar inte om att bli en bar, utan om att erbjuda gästen fler sätt att uppleva Copine.”
Copine öppnar igen den 13 augusti.
Drop-in eller bordsbokning via copine.se.
Öppettider
Lunch: tisdag–fredag: 11.30 – 14.00
Kväll: tisdag–torsdag: 17.00 – 23.00,
fredag–lördag: 17.00 – 00.00


Artikeln är publicerad av: Jim Hammargren, Jacob Nermark och Jonathan Mattsson, Copine
Vill du också publicera en krognyhet?
PUBLICERA EN ARTIKEL