Permanent stängd! Här öppnar krogen Bord!
I Agrikulturs minimala lokal är stämningen lugn och avslappnad, med vänligt vardaglig samvaro insvept i den hemtrevliga doften av björkved från den kolossala ugnen där det mesta av maten lagas. Här får man lita på kockarna – det finns ingen à la carte-matsedel att välja från, utan det är hela paketet som gäller: dagens utvalda meny om 4-5 rätter plus tilltugg och extraserveringar. Samarbetet är tätt med svenska bönder och man satsar helt och hållet på närproducerade och säsongsanpassade råvaror. Filip Fastén, som känns litegrann som en yngre och trevligare Per Morberg, är mångårig jägare och langar glatt fram ett hjorthjärta som senare under kvällen hamnar på tallriken, lätt stekt. Helhetsintrycket är samtida och snyggt utan bjäfs och onödiga piruetter, med extra plus för uttalad filosofi kring ekologi och personalvård.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-150202