All in på Arnold´s

Det här att vara återhållsam och stram. Avslappnat sval. Kanske även lite arrogant när andan faller på har länge varit modellen på Stockholms krogar. Det är därför med lite skräckblandad förtjusning man insuper den dekadenta atmosfären på Stureplansgruppens nyförvärv Arnold´s. Vem sade att less is more?

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Arnold's? Du har skrivit många arga insändare om serviceyrkets förfall och formligen törstat efter en smula stil och finess i servitörsleden.
Pris: 295 kr (medel).
Typiska maträtter: Cruditeer med sauce verde, Surf and Turf, Hel eller halv råbiff, Ostron med alla tillbehör.
Bra att veta: På betygsidan regnar det kanske inte enbart superlativ, men säg det nöjespalats som byggs över en natt. Eller stoltserar med en takhöjd på 6 meter. Just det.
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i Allt om Stockholm feb -20. Betyg 4 av 6 i SVD juni -19. Betyg 7 av 10 i Di Weekend april -19. Betyg 1 av 5 i DN mars -19.
Vin och dryck: Instagramvänliga signaturdrinkar och allt en champagnevän kan behöva. Mycket franskt.
Antal viner på glas: 17
Extra information: Baren öppnar 16.30.
Antal sittplatser: 36
En sak till: Välkryddad nota. Ouch.

Arnold´s är en plaskvåt dröm för de flesta dekoratörer med en längtan efter annat än avskalad betong och kala väggar. I de här anrika 1800-talslokalerna håller man minsann inte igen i sin strävan efter kontinentala vibbar, glamour och leopardmönstrad extravagans, bland servitörsvagnar och hummerklor. Det är följaktligen både pompöst, svulstigt och arty på ett nervkittlande vis där man sitter och petar i sin bildsköna råbiff bland ekpanel och takmålningar. Maten är i grund och botten okomplicerad. Garanterat fritt från mellanrätter, med desto mer krut på raffinerade upplägg och serveringar. Och visst var det 80-talet som ringde och ville ha tillbaka sin romantiska bild av USA. Håll i hatten.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-51942154


Öppettider

Stängt
tis
17:00 – 24:00
onslör
17:00 – 01:00


Östermalm

Biblioteksgatan 21, Stockholm, 11435Restauranggrupp

Stureplansgruppen


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.restaurantarnolds.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Arnold's

Biblioteksgatan 21

Till toppen