Jobb & representation

Vid toppen av trappan

På nya lyxhotellet At Six finns gott om förströelser, däribland en snygg kosmopolitisk restaurang rattad av Grand Hôtel-bekantingen Andreas Askling.

Varför går jag hit? Rimligt prissatt mat i lyxig omgivning med internationell hotellatmosfär.
Pris: 270 kr (medel). Lunch 190 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Ångad kolja med blåmusslor, pancetta, kronärtskocka, vitlök och tomat. Grillad hängmörad biff med betor, stekt ramslök, vinäger och koriander.
Lokal: Mellanstor
Om lunch: Några av lunchrätterna är samma som på middagen, för samma priser.
Vad tycker andra? Betyg 5 av 6 i SvD november 2017.
Etiketter: Atmosfär, Koncept
Vin och dryck: Fullmatat utbud av vita och röda viner, champagne, öl och cider.
Extra information: Erbjuder frukost, afternoon tea och brunch, samt gruppmenyer för större sällskap.
Lunch Några av lunchrätterna är samma som på middagen, för samma priser.
Inredningsdesign: Universal Studio.
En sak till: Vid chef's table erbjuds en åttarättersmeny för 995 kr.

För bara något år sedan var Brunkebergstorg en övergiven, näst intill död, plats trots sitt centrala läge. Nu har hotell Hobo, takrestaurangen Tak och lyxhotellet At Six flyttat in. Det senare etablissemanget satsar stenhårt på sina förfriskningar med en vinbar/café/deli, en cocktailbar och ett "dining room" där före detta kökschefen för Grand Hôtel, Andreas Askling, sätter piff på maten. Här blandas svenska klassiker som sotad röding med internationella rätter som kebab och dumplings. Trots At Six fokus på lyx ligger priserna på en behaglig mellannivå – om man bortser från förrätten störrom från Spanien (795 kr).


Kontaktuppgifter

Telefon

08-57882860


Öppettider

Öppet
måntor
17:30 – 22:30
lunch
11:30 – 14:30
fre
17:30 – 23:00
lunch
11:30 – 14:30
lör
17:30 – 23:00
sön
17:30 – 22:30


City

Brunkebergstorg 6, 111 51, Stockholm



Dining Room (Hotel At Six)

Brunkebergstorg 6

Till toppen