Vid toppen av trappan

På nya lyxhotellet At Six finns gott om förströelser, däribland en snygg kosmopolitisk restaurang rattad av Grand Hôtel-bekantingen Andreas Askling.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Rimligt prissatt mat i lyxig omgivning med internationell hotellatmosfär.
Pris: 330 kr (lite dyrare). Lunch 190 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Ångad kolja med blåmusslor, pancetta, kronärtskocka, vitlök och tomat. Grillad hängmörad biff med betor, stekt ramslök, vinäger och koriander.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 2 av 5 i DN feb -20. Betyg 5 av 6 i SvD november 2017.
Vin och dryck: Fullmatat utbud av vita och röda viner, champagne, öl och cider.
Extra information: Erbjuder frukost, afternoon tea och brunch, samt gruppmenyer för större sällskap.
Lunch: Några av lunchrätterna är samma som på middagen, för samma priser.
Inredningsdesign: Universal Studio.

För bara något år sedan var Brunkebergstorg en övergiven, näst intill död, plats trots sitt centrala läge. Nu har hotell Hobo, takrestaurangen Tak och lyxhotellet At Six flyttat in. Det senare etablissemanget satsar stenhårt på sina förfriskningar med en vinbar/café/deli, en cocktailbar och ett "dining room" där före detta kökschefen för Grand Hôtel, Andreas Askling, sätter piff på maten. Här blandas svenska klassiker som sotad röding med internationella rätter som kebab och dumplings. Trots At Six fokus på lyx ligger priserna på en behaglig mellannivå – om man bortser från förrätten störrom från Spanien (795 kr).


Kontaktuppgifter

Telefon

08-57882860


Öppettider

Öppet
måntor
11:30 – 23:00
fre
11:30 – 00:00
lör
11:30 – 00:00
sön
11:30 – 23:00


City

Brunkebergstorg 6, 111 51, Stockholm



Dining Room (Hotel At Six)

Brunkebergstorg 6

Till toppen