Det ska burgas i tid

"Vi jobbar med streetfood, inte fastfood" lyder taglinen för Stockholms nyaste burgarställe, som är den sydligaste utposten i ett litet imperium.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bastard Burgers? En pratglad yankee och en trygg norrlänning står vid grillen och myser tillsammans.
Pris: 140 kr (ekonomi). Lunch 109 kr (medel).
Typiska maträtter: The Bastard med dillpickles, cheddar, majonnäs, senap, ketchup och rå gul lök. Norrländsk parisare på köttkorv med senap, ketchup, gurk- & jalapeñosallad och hackad gul lök.
Bra att veta: Tre olika vegoburgare, varav en byts ut varje månad. Vegansk dipp och vegansk shake finns också.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Använder 100% förnybar el. Många ekologiska råvaror.
Vad tycker andra? Betyg 4 av 6 i SvD feb -18.
Kök: Amerika
Vin och dryck: Öl, shakes, floats, grogg.
Extra information: Inga bordsbokningar.
Familjerestaurang: Ja.
Lunch: En utvald burgare + två vegetariska alternativ. 109 kr inklusive dryck och fries.

Norrland börjar någonstans i höjd med Stallmästaregården, som alla stockholmare vet. Bastard Burgers finns redan i avlägsna arktiska städer som Piteå, Gävle och Uppsala, och har nu även krupit ner och byggt bo i huvudstaden. Skiljer Bastard sig på något sätt från alla andra sjuttioelvatusen hamburgerbarer som redan finns här? Ja, faktiskt – kvalitetsmedvetenheten och miljötänket är tydligt uttalat och genomsyrar varje led. Brödet bakas dagligen av egna bagare, köttet mals dagsfärskt, dressingarna och inläggningarna tillverkas på plats, och all el är förnybar vattenkraft från den svallande Luleälven. Sammantaget är det här en lite mer sympatisk burgarupplevelse än vanligt.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
måntor
11:00 – 21:00
frelör
11:00 – 22:00
sön
11:00 – 21:00


Vasastan

Rehnsgatan 22, 11357, StockholmBastard Burgers

Rehnsgatan 22

Till toppen