Fransk bistro med amerikanska portioner

Ett kvarter från hipstercentrum vid Nytorget hittar man Bistro Bon – en avslappnad fransk kvartersbistro med tätt mellan borden och stora tallrikar.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Bistro Bon? Stabil och mättande fransk-amerikansk meny i lättsam Söderatmosfär.
Pris: 260 kr (medel).
Typiska maträtter: Fransk råbiff med klassiska tillbehör, syrad lök och rotfruktschips. Lättrimmad torsk med räkor, pepparrot, pocherat ägg, brynt hummersmör, babyspenat, potatispuré. Gruyèregratinerad wagyuburgare med bacon, chilipesto och pommes frites.
Bra att veta: Trångt!
Vin och dryck: Tonvikt på franska viner, öl från Wisby bryggeri och Brutal Brewing. Samtliga 70 viner kan fås på glas(!).
Extra information: Filialen Bon Le Grill ligger på Hornsbergs strand 57 på Kungsholmen.
En sak till: Serverar enligt envisa rykten en av Stockholms godaste hamburgare.

Var och en som någonsin stått bland höstlöv och boquinister vid Seines stränder (om så bara i fantasin) grips då och då av lusten att slinka in på en liten mysig bistro-på-hörnet, heja hemtamt på personalen och slå sig ner med ett glas vin, ett par ostron eller en mustig kötträtt och prata om kärleken, litteraturen eller fotbollen. Bistro Bon göder de frankofila drömmarna – och gästerna – med rejäla portioner av oxbringa, moules frites, skaldjursplatå och entrecôte på wagyubiff.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6401919


Öppettider

Stängt
tistor
17:00 – 23:00
fre
17:00 – 00:00
lör
17:00 – 23:00
sön
12:00 – 17:00


Södermalm

Renstiernas gata 30, 11631, StockholmBistro Bon

Renstiernas gata 30

Till toppen