Amerikanskt mexikanskt vid Hornstull

Debasers krog Calexico's vid Hornstulls strand satsar på cal-mex, det vill säga tex-mex fast lättare och fräschare. Margaritas och tequila bidrar till den varma känslan.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Margaritas, musik, mingel och goda salsor.
Pris: 190 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Burrito med långkokt biff, grillade grönsaker, salsa de habanero och guacamole. Grillad flankstek med grönsaker, potatis-majspuré och chipotlesmör.
Bra att veta: Bra vegetariskt och veganskt utbud.
Lokal: Stor, gott om plats
Ekologiskt tänk: Delvis ekologiska produkter och merparten svenskt kött.
Vin och dryck: Gediget tequilasortiment, margaritas, sangria. Specialimporterad mexikansk öl och en kran med månadens gästöl.
Extra information: De som bokar bord och äter varmrätt kan be om att få en stämpel som ger företräde i kön till Debaser Strands Stora scen.
Antal sittplatser: 70
En sak till: Ibland öppet för middag även på söndagar och måndagar om det är konsert på Debaser.

På uppsluppna och okomplicerade Calexico's är det lätt att slå ihjäl en helkväll med quesadillas, frozen margaritas, skön musik och minglande Södermänniskor. På menyn finns förstås klassiker som tacos med olika fyllningar och glaserade revbensspjäll, men också ovanligare rätter som vegansk chimichangas med sötpotatis och svarta bönor. Missa inte den mexikanska nationaldesserten flan som serveras med mango och citron. På söndagar dukas den dignande brunchbuffén upp för 235 kr.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6586350


Öppettider

Stängt
tistor
17:00 – 23:00
frelör
17:00 – 01:00
sön
11:00 – 16:00
lunch
10:30 – 17:00


Södermalm

Hornstull Strand 4, 11739, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://debaser.se/calexicos/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Calexico's

Hornstull Strand 4

Till toppen