Ambitiös hotellrestaurang

De kallar det "comfort food" från hela världen. Och det stämmer till stor del. På Downtown Camper samlas man kring lägerelden för att dela på rätter med hög igenkänningsfaktor. Eller ta en drink eller två.

Varför går jag hit? Ni är ett stort gäng som vill ses på en brunch eller middag.
Pris: 365 kr (lite dyrare). Lunch 145 kr (prisvärt).
Typiska maträtter: Bifftartar. Langos med löjrom. Risotto. Grillad fisk. Entrecôte. Lammsouvlaki.
Bra att veta: Kanske Stockholms bästa buffé lunch!
Lokal: Stor, gott om plats
Etiketter: Atmosfär, Brunch, Foodie
Vin och dryck: Ca 15 viner på glas.
Extra information: Onsdagar = Camper Dinner. En öppen ”supper club” där du kan träffa nya vänner, specialmeny från köket, samtidigt som du får en personlig presentation av mat och dryck från våra experter. Fem rätter till fem olika viner.
Antal sittplatser: 500

Campfire är stället med stort fokus på gemenskap. Lägerelden i mitten fungerar som en symbolisk knytpunkt, utöver värmens stämningshöjande faktor. Menyn är varierad, aningen spretig, men det finns något för alla. Vissa rätter är översaltade, andra intetsägande i smak, men många är nästan nära fullträff. På söndagar har Camfire "Sunday Brunch & Games" kl. 13-16 – en prisvärd brunchbuffé på temat comfort food och grillat. Poängen är att du äter först och leker sedan. Bruncha loss och avsluta med en match pingis, shuffleboard eller brädspel. De visar också film i biosalongen för den som hellre vill det.


Kontaktuppgifter

Telefon

0851726300


Öppettider

Stängt
månlör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 22:00


City

Brunkebergstorg 9, 111 51, Stockholm


Campfire Grill & Bar (Downtown Camper)

Brunkebergstorg 9

Till toppen