"Social dining" och "social drinking" är ledorden på Cultur Bar & Restaurant. Smårätter, vin och uppsluppen stämning – dags för aw i Gamla stan.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Cultur Bar & Restaurant? Softa efter jobbet med smårätter i vänlig, stimmig stämning.
Pris: 300 kr (lite dyrare). Lunch 135 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Rotisseriebakat rostbiffslock med trädgårdsörter, vinäger och rapsolja. Eldad makrill med vit sparris, citronette, gräslöksolja och forellrom. Fläskterrine på Flistadsgris med riven tryffel, tryffelmajonnäs, endive, saltgurka och brioche.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Hyfsat vinsortiment. Mikrobryggeriöl, snaps.
Antal viner på glas: 17
Antal sittplatser: 50
En sak till: Verk av unga svenska konstnärer på väggarna.

Lokalen är ljus och öppen i det annars så dunkla Gamla stan, med griffeltavlor, mönstrat golv och sköna rottingstolar. På menyn står smårätter av det fransknordiska slaget – saltrostad grissida, råmarinerad röding och grillad grönkål med trattkantareller. Två-tre tallrikar per person rekommenderas. Onsdagar, torsdagar och fredagar arrangeras olika after work-event, till exempel "baluns med bubbel och ostron" då champagne kostar 100 kronor glaset.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-226666


Öppettider

Stängt
tistor
16:00 – 22:00
frelör
16:00 – 23:00


Gamla Stan

Österlånggatan 34, 11131, Stockholm
Cultur Bar & Restaurant

Österlånggatan 34

Till toppen