Ett pizzaerbjudande du inte kan motstå

Dell'Attore betyder ”skådespelarens” och den lilla lokalen är inredd med filmaffischer och biostolar. Att börja haspla ur sig Gudfadern-klyschor ligger nära till hands, men det räcker att enkelt konstatera att det här är en av Stockholms bästa pizzerior.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Dell'Attore? Stans bästa pizza, capisce?
Pris: 190 kr (medel).
Typiska maträtter: Pizza Forno a Legna med tomat, mozzarella, prosciutto montale och ruccola. Pizza Ricotta con Spinaci med ricottaost, champinjoner, basilika, spenat, zucchini och olivolja.
Bra att veta: Litet, trångt och ibland aningen långsam service.
Kök: Italien
Vin och dryck: Liten vinlista.
Antal sittplatser: 20

Tunnbottnade och knapriga pizzor, generöst fullastade med pålägg av högsta kvalitet. Här märks det att ägaren – muskulös och mustig i kockmössa och tatueringar – har tagit sitt kall på så stort allvar att han lagt en lovande skådespelarkarriär på hyllan för att helhjärtat fokusera på matlagningen. Mottot är att pizzorna ska smaka som i Italien, vilket gör att svenska klassiker som kebabpizza och thaipizza lyser med sin frånvaro. Förutom pizzorna finns även antipasti och pastarätter på matsedeln.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4426118


Öppettider

Stängt
måntis
17:00 – 21:00
onsfre
17:00 – 22:00
lör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 22:00


Östermalm

Skeppargatan 60, 11459, StockholmDell'Attore

Skeppargatan 60

Till toppen