Stockholms bästa pizza!

Ett pizzaerbjudande du inte kan motstå

Dell'Attore betyder ”skådespelarens” och den lilla lokalen är inredd med filmaffischer och biostolar. Att börja haspla ur sig Gudfadern-klyschor ligger nära till hands, men det räcker att enkelt konstatera att det här är en av Stockholms bästa pizzerior.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Stans bästa pizza, capisce?
Pris: 140 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Pizza Forno a Legna med tomat, mozzarella, prosciutto montale och ruccola. Pizza Ricotta con Spinaci med ricottaost, champinjoner, basilika, spenat, zucchini och olivolja.
Bra att veta: Litet, trångt och ibland aningen långsam service.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vin och dryck: Liten vinlista.
Antal sittplatser: 20

Tunnbottnade och knapriga pizzor, generöst fullastade med pålägg av högsta kvalitet. Här märks det att ägaren – muskulös och mustig i kockmössa och tatueringar – har tagit sitt kall på så stort allvar att han lagt en lovande skådespelarkarriär på hyllan för att helhjärtat fokusera på matlagningen. Mottot är att pizzorna ska smaka som i Italien, vilket gör att svenska klassiker som kebabpizza och thaipizza lyser med sin frånvaro. Förutom pizzorna finns även antipasti och pastarätter på matsedeln.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-4426118


Öppettider

Stängt
måntis
17:00 – 22:00
onstor
17:00 – 23:00
frelör
17:00 – 24:00
sön
17:00 – 22:00


Östermalm

Skeppargatan 60, 11459, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.dellattore.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Dell'Attore

Skeppargatan 60

Till toppen