STÄNGT! - Med hållbara livsmedel i fokus

Med saluhall, café och restaurang vill Food Village positionera sig som Hammarby sjöstads nya mötesplats. Stjärnkockar och klimatsmartness bidrar till lyskraften.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Food Village? Modern och miljömedveten krog och saluhall i Sjöstaden (och snart även i city).
Pris: 250 kr (medel).
Typiska maträtter: Råsmörstekt urtagen hummer. Bakad skrei med musselemulsion. Hängmörad biff.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Genomgående ekologisk filosofi med fokus på att minska matsvinn och miljöpåverkan.
Vad tycker andra? "Mästarklassvittring" skrev White Guide april 2016.
Extra information: Brunch lördag och söndag kl 11-15. Kostar 250 kr.
Lunch: En kött, en fisk, en vegetarisk och tre à la carte. Lagas på råvaror och ingredienser från saluhallen och skiftar dagligen efter tillgång.
En sak till: Delin är öppen måndag till söndag kl 10-20.
Tags: Lunch

Det är hett just nu att kombinera en välsorterad saluhall med en kulinariskt ambitiös restaurang. Helst ska hela klabbet också genomsyras av hållbarhetsfokus och noga utarbetat ekotänk. Food Village satsar stort i Hammarby sjöstad och mittemot Centralstationen (öppnar senare i år) med en rad namnkunniga matprofiler inblandade i projektet – bland dem Gustav Otterberg (tidigare Leijontornet och Ekstedt) och Daniel Lindeberg (Frantzén/Lindeberg). Matmenyn förändras efter årstiderna och råvarutillgången och innehåller smårätter med nordisk touch.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-42003131


Öppettider

Stängt
måntis
lunch
11:00 – 14:00
onsfre
17:00 – 21:00
lunch
11:00 – 14:00
lörsön
11:00 – 21:00


Södermalm

Virkesvägen 3c, 12030, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.foodvillage.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Food Village

Virkesvägen 3c

Till toppen