Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Ekologiskt tänk: Vi tar ett ansvar att i dialog med odlare göra det möjligt att använda spannmål som är på väg att försvinna och på så sätt säkra deras framtid.
Lunch Sopplunch. Svensk variant på smørrebrød. Lunchsmörgåsar kan även förbeställas via telefon.

Välkommen

Hos oss i rågbrödsbageriet låter vi lekfullhet och nytänkande krydda det klassiska hantverket. Med rågen som utgångspunkt bakar vi vårt dagliga bröd, men är inte främmande för andra spannmål.

Vi tar ett ansvar att i dialog med odlare göra det möjligt att använda spannmål som är på väg att försvinna och på så sätt säkra deras framtid.

Förutom olika sorters bröd och söta bakverk serverar vi frukost, sopplunch och våra svenska varianter på smørrebrød. Sitt här eller ta med. Och hör gärna av dig på telefon innan om du vill du förbeställa lunchsmörgåsar.

Green Rabbit startades av oss, Mathias Dahlgren och Martin Berg. Under våra tretton år tillsammans har vi bland annat skapat, drivit och utvecklat Matsalen och Matbaren på Grand Hôtel, med två respektive en stjärna i Guide Michelin. En stor del av framgången bygger på kombinationen av hantverkskunnande, innovativt tänkande och förmågan att ”göra det omöjliga möjligt” tillsammans med odlare, bönder och producenter. Vi har länge längtat efter att göra riktigt god mat tillgänglig för fler människor. Nu är vi redo att lägga ytterligare ett steg till skalans bredd.

Med Green Rabbit vill vi erbjuda bättre mat i framtiden. Rågbrödsbageriet är startskottet på en längre resa där vi bryter ny mark och tillsammans skapar nytänkande mat och dryck. Våra idéer är goda, gröna, snabba, coola och smarta.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-204626


Öppettider

Öppet
tisfre
08:00 – 17:00
lör
10:00 – 15:00


Tegnérgatan 17, 111 40

Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.greenrabbit.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Green Rabbit - Rågbrödsbageriet

Tegnérgatan 17

Till toppen