PERMANENT STÄNGT! - Välkommen hem till ladan

Ulrika Davidsson är en av landets mest populära kokboksförfattare och hälsoguruer. Att komma till hennes lantliga sommarkrog är en helkvällsupplevelse som inleds med fördrink och mingel innan det är dags att sätta sig till bords och hugga in på dagens gemensamma meny. Håll koll på hemsidan för att veta vad som erbjuds olika dagar.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Genomkomponerade sommarkvällar för både gourmeter och gourmander.
Pris: 495 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillat lamm med tillbehörsbuffé och såser. Squash-spagetti med hemgjord pesto. Smörrebröd. Cajun-burgare.
Bra att veta: Öppet onsdag till fredag. Endast en sittning per kväll med start 18.30. Ingen matsedel – alla gäster äter samma meny. Det finns alltid många alternativ för vegetarianer.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Närodlade och säsongsanpassade råvaror.
Vin och dryck: Kvällens rätter ackompanjeras av utvalda drycker.
Extra information: Uppträdanden och andra aktiviteter vissa kvällar.
Familjerestaurang: Ja.

Kontaktuppgifter

Telefon

070-7258899


Öppettider

Stängt
onstor
12:00 – 22:00
frelör
18:00 – 22:00
sön
12:00 – 16:00


Burs

Rone Getor 605, 62347, HemseTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://hemmahosulrika.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Hemma hos Ulrika

Rone Getor 605

Till toppen