Höjdare på Söders Höjder

Hermans är en legendarisk restaurang bland vegetarianer och veganer. Buffématen är fräsch och moraliskt klanderfri, utsikten över Djurgården inget annat än magnifik.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? För att avnjuta en middag med fläckfritt samvete och en utsikt som slår det mesta.
Pris: 195 kr (medel). Lunch 130 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Vegetarisk lasagne. Grillade majskolvar. Indiska grytor.
Bra att veta: När det är vackert väder tar Hermans fram grillen. Då höjs buffépriset till 260 kr och då ingår grillad sötpotatis, paprikor, aubergine, zuchini, majs, veganska soja köttbullar och korvar, ananas med sataysås, turkish salad, bearnaise sås och bbq-sås.
Extra information: Studenter får 50% rabatt på middagsbuffén vid köp av valfri dryck.
Ljudnivå: Medelvärde: 74 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Ljudnivå från 73 db till 76 db.

Vegetarianer har få institutioner i Stockholm, men Hermans är sannerligen en av dem. Restaurangen, belägen på Fjällgatan med utsikt över hela Stockholm, har serverat vegansk buffé långt innan växtlighet blev ett modeord på krogarna. Här trängs thaicurry med ugnsrostade rotfrukter och en utsökt vegetarisk lasagne på ett dignande bord med röror, sallader, spreads och bröd. Efter middagen finns det dessutom gott om kakor och tårtor att investera i. Bekänner du färg som matvrak är det här himmelriket.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6439480


Öppettider

Öppet
månsön
11:00 – 22:00


Södermalm

Fjällgatan 23Hermans

Fjällgatan 23

Till toppen