Grönsaker från Varanasi

Lokalen är trist men maten god. Holy Cow på Ringvägen är en av Söders bästa vardagsindier med stort vegetariskt och veganskt utbud. Även köttätare får sitt lystmäte.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Holy Cow? Prisvärd och vegovänlig Södermalmsindier.
Pris: 165 kr (ekonomi). Lunch 90 kr (medel).
Typiska maträtter: Kycklingfilé i gryta tillagad med vitlök, grädde, cashewnötter och mango. Marinerad och friterad scampi serverad med mangoraja. Ankfilé tillagad med kokos och kummin.
Bra att veta: Finns också på Gästrikegatan i Vasastan och på Skeppsmäklargatan i Hammarby Sjöstad.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: De vanliga ölsorterna. Vegansk lassi.
Antal sittplatser: 40
Lunch: Serveras mån-fre kl 11-15. Från 80 kr. Flera vegetariska alternativ.

Kor är heliga djur inom hinduismen och därför mer eller mindre fridlysta i Indien. Istället äter man annat kött som lamm och kyckling – och framför allt mycket vegetariskt. Holy Cow är en klassisk svensk-indisk krog som kontrasterar sin lite torftiga inredning med färgstark och kryddig mat. Tandoori, sizlar, korma, karai och alla andra gamla välkända rätter finns på menyn, tillsammans med ett ovanligt ambitiöst djurfritt utbud som gjort stället till något av en favorit bland veganer.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6420202


Öppettider

Stängt
månfre
11:00 – 22:00
lörsön
13:00 – 22:00


Södermalm

Ringvägen 87, 11861, StockholmHoly Cow

Ringvägen 87

Till toppen