Tre helgon på Söder

I en charmigt patinerad lokal med speglar i taket och vinflaskor på väggarna, lite undangömd off-Götgatan, ligger en långlivad och smått legendarisk italienare.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Hosteria Tre Santi? Klyschan ”Precis som att vara i Italien!” används ovanligt ofta om den här klassiska kvarterskrogen.
Pris: 270 kr (medel).
Typiska maträtter: Färsk rigatoni med strimlad oxfilé, champinjoner, tryffel, purjolök och långkokt tryffelsås. Smörstekt rödingfilé med linser, apelsin och chili serverad med skaldjurscrêpe.
Lokal: Mellanstor
Kök: Italien
Vin och dryck: Matig vinkällare och stort sortiment grappa.

Många krogsnobbar letar efter den italienska matens motsvarighet till den hemliga stranden i The Beach – den okända lilla trattorian som ligger utanför allfarvägarna och trots helt anspråkslös och ohipp framtoning serverar pasta, carne och dolci som får smaklökarna att brista ut i jubelsång. Somliga tycker sig ha funnit denna trattoria på Blekingegatan. Ända sedan 1990 har Tre Santi varit en favorit vid sidan av trender och konjunkturer, populär bland stockholmare som helt enkelt gillar genuina italienska rätter serverade i stora portioner tillsammans med en dos burdus sydeuropeisk hjärtlighet.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6441816


Öppettider

Öppet
mån
17:00 – 23:00
tisfre
17:00 – 00:00
lör
16:00 – 00:00
sön
16:00 – 23:00


Södermalm

Blekingegatan 32, 118 56, StockholmHosteria Tre Santi

Blekingegatan 32

Till toppen