Vindaloo vid Västerbron

Indian Garden-imperiet är stans mest framgångsrika och hyllade indier: Gulddrakar, brittiska Curry Chef Awards och entusiastiska lovord från de aldrig sinande skarorna av gäster. Men håller de verkligen stilen?

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Indian Garden? Stans bästa indiska restaurang(er), enligt många.
Pris: 195 kr (medel). Lunch 125 kr (medel).
Typiska maträtter: Smörstekt hel kycklingfilé fylld med ost, nötter och spenat. Lamm Tikka Karai. Kungsräkor tillagade i tomat, kokos, mandel och kryddor.
Bra att veta: De övriga filialerna ligger på Rörstrandsgatan, på Västgötagatan bakom Medborgarplatsen, på Franzéngatan i Hornsberg, i Liljeholmen och i Mall of Scandinavia. Var och en har sin egen profil men stora delar av menyn är samma.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Viss inriktning på ekologiska råvaror.
Vin och dryck: De vanliga indiska ölsorterna och ett rätt så bra vinutbud.

Den första Indian Garden öppnade på Heleneborgsgatan år 1999 och har sedan fått sällskap av ytterligare fem restauranger. Efter flera nationella och internationella utmärkelser har kedjan ett stabilt rykte som Stockholms bästa och mest kända indier, men frågan är om de fortfarande lever upp till förväntningarna. Vissa hävdar bestämt att storhetstiden är förbi och att det enda som håller hög nivå på Indian Garden numera är priserna, medan andra envist håller fast vid att sizlarn, baltin och korman som serveras under Karim Rezauls överinseende helt enkelt är lite mer omsorgsfullt tillredd, lite mer aromatisk, lite godare än på andra ställen. Att lokalen är trång och osig och servicen stundtals mer än lovligt stressad har fansen överseende med (och det går ju alltid att köpa med sig maten hem).


Kontaktuppgifter

Telefon

08-849498


Öppettider

Stängt
måntor
16:00 – 21:00
fre
16:00 – 22:00
lör
13:00 – 22:00
sön
13:00 – 21:00


Södermalm

Heleneborgsgatan 15, 11731, StockholmIndian Garden

Heleneborgsgatan 15

Till toppen