Jobb & jubileum

I en liten lokal i Vasastan driver två grabbar kvarterskrog med mysig hemma-hos-känsla och föränderlig meny med smårätter.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Social och personlig kvarterskrog med dagliga överraskningar på menyn.
Pris: 430 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Pilgrimsmussla med tryffel och ägg. Chorizo med blåmusslor och brunalg. Skrei med betor och hasselnötter.
Bra att veta: Frimärksstor lokal. Men finns det hjärterum så...
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend mars 2017.
Extra information: Serverar endast fasta menyer, som ändras hela tiden. Cirka fem rätter för 365 kr och cirka sju för 495 kr.
Antal sittplatser: 20
Ljudnivå: Medelvärde: 81 db. Restaurangen var fullbokad med gäster. Ljudnivå från 79 db till 83 db
En sak till: Missa inte den nyöppnade bakfickan i källaren med röda sammetsgardiner, fårskinnsfällar, mikrobryggeriöl och plockmat. Entré från Döbelnsgatan 83, hiss till källarvåningen, förbi tvättstugan och in genom betongdörren.

Efter att Jim Hammargren och Jacob Nermark Hjelm förlorade sin food truck i en explosionsartad bilbrand bestämde de sig för att sluta rulla omkring och istället bli bofasta på Surbrunnsgatan. På Jim & Jacob serveras smårätter som komponeras ihop till smarta menyer i två storlekar. Smakerna hämtas från hela världen med tonvikt på det nordiska och franska köket. För att kunna vara flexibla och alltid erbjuda det bästa har grabbarna skippat den fasta matsedeln och serverar olika rätter varje kväll.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-150115


Öppettider

Stängt
tisons
17:00 – 22:00
torlör
17:00 – 23:00
sön
17:00 – 21:00


Vasastan

Surbrunnsgatan 38, 11348, Stockholm


Syskonrestauranger


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.jimjacob.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Restaurang Jim & Jacob

Surbrunnsgatan 38

Till toppen