Alla vill in i dimman
"Haru tänkt på en sak? Det känns verkligen som en lördag." I Judit & Bertils välbesökta bar är det lite lördag varje kväll. Ända sedan starten 2004 har de levererat Hornstulls bästa häng med avspänd atmosfär och okomplicerad mättande mat.
Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Judit & Bertil? Stabil och genuin Söderkrog med rejäla rätter till bra priser.
Pris:
250 kr (medel).
Typiska maträtter: Bbq-kycklingbröst med caesarsallad. Tagliatelle med pesto. Köttbullar på Black Angus.
Bra att veta: På helgerna kan det bli väldigt fullt.
Lokal:
Liten, trångt och mysigt
Kök:
Amerika
Extra information: DJ:s spelar musik (gärna hiphop) flera dagar i veckan.
En sak till: Producerar och säljer sin egen olivolja.
Judit och Bertil var två sociala, varmhjärtade och glada typer som bodde vid Hornstull på 30-talet. De var också mormor och morfar till den ena av ägarna till restaurangen som idag bär deras namn. Här samlas Söderpubliken som söker avslappnat, familjärt häng med vardagsrumskänsla. Maten beskrivs som "galen crossover" och på menyn finns allt från "Brödbit med nån form av röra" till pankofriterad tonfisk med matvetesallad och chiliremoulad. Baren är allt som oftast knökfull med folk.
Kontaktuppgifter
Telefon
08-6693131
Öppettider
Öppet
mån–tis
17:00 – 00:00
ons–lör
17:00 – 01:00
sön
17:00 – 22:00