Stanna länge på Långholmsgatan

Kontorsslavar, skägghipsters, fikande ungdomar, frilansjournalister med Macbookar och barnfamiljer som inte orkar laga middag – alla får plats på rymliga Klang Market.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Klang Market? Välplacerat allroundställe där det är lätt att slinka in på lunch, fika eller ett glas.
Pris: 150 kr (ekonomi). Lunch 125 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Ost- och charkplanka. Grillad nattbakad fläsksida med fänkålsslaw, comtégratinerad färskpotatis och brynt smörmajonnäs. Pizza med ägg, mozzarella, mangoldskott och citronette.
Vin och dryck: Flera kaffesorter i samarbete med Johan & Nyström, hantverksöl, vin, fransk cider, te, juicer, lemonad.
Frukost: Serveras vardagar till klockan 11.00. Baguetter, bagels, yoghurt, gröt, pannkakor, omelett m.m.
Lunch: Serveras vardagar kl 11-14.
En sak till: Filialer finns i Fältöversten och Mall of Scandinavia.

På gatunivå i Hornhuset vid nystajlade Hornstull ligger Klang Market – en bar-café-restaurang som på typiskt nutida manér håller öppet från morgon till kväll och erbjuder frukost, fika, lunch, brunch, aw, middag och aftonöl. På menyn finns omeletter, matiga sallader, ett gäng pizzor och några varmrätter. Priserna är sympatiska men köket når inte upp till några svindlande gastronomiska höjder.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-50121366


Öppettider

Stängt
måntis
11:00 – 22:00
onstor
11:00 – 23:00
frelör
11:00 – 01:00
sön
11:00 – 22:00


Södermalm

Långholmsgatan 17, 117 33, StockholmKlang Market

Långholmsgatan 17

Till toppen