Fik med gubbkeps på sned

Louie Louie är det närmsta man kan komma en diner för hipsters på Söder. Här avnjuter du Taylor & Jones-korv eller en grym cappuccino samtidigt som du botaniserar bland skivor.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? God frukost, prisvärd brunchtallrik och grym stämning - Louie Louie har det mesta.
Pris: 120 kr (ekonomi). Lunch 95 kr (medel).
Vad finns på menyn: Chili på svenskt högrev med creamed corn, sallad och grillat levin. Croque Monsieur.
Bra att veta: Har en dagens rätt för 95 kr varje vardag.
Frukost: surdegsfrallor med ost och grönsaker, gröt, turkisk yoghurt med bär och granola.
En sak till: Anordnar ibland vernissager.

Louie Louie börjar så smått bli en egen institution. I mer än tio år har kafét trendat på Söderbornas innelistor, och det är inte svårt att förstå varför. Här myser man i bås i en lokal inredd med färgstarka tavlor och LP-skivor (som går att köpa) på väggarna. Maten som serveras är både prisvärd och läckert tillagad, särskilt brunchen med sina parmesan- och chili-scones bör uppmärksammas. Louie Louie serverar även en finfin frukost där surdegsfrallor samsas med en egenkomponerad grötblandning rostad i äpple och kanel.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6400271


Öppettider

Stängt
månfre
08:00 – 17:00
lörsön
09:30 – 17:00


Södermalm

Bondegatan 13


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://louielouiesthlm.wordpress.com/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Louie Louie

Bondegatan 13

Till toppen