Stängt för gott! Långsamt i skåpet

En amerikansk kock och en svensk affärskvinna blev kära och öppnade BBQ-restaurang på Luntmakargatan. Low and Slow satsar hårt på långsamgrillat kött och äktamerikansk känsla.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Den mest genuina sydstatsamerikanska BBQ:n du kan hitta i Stockholm.
Pris: 260 kr (medel).
Typiska maträtter: Chicken Gumbo. Ribs. Pulled Pork. Spice smoked chicken wings. Creamy Bacon Potato Salad.
Bra att veta: Allt är inte "big" utan många rätter kan vara lite mindre. Inget fel med det, men bra att veta om du vill bli mätt.
Lokal: Mellanstor
Vad tycker andra? Betyg 2 av 5 i DN november 2016.
Vin och dryck: Bra och föränderligt urval amerikansk öl.
Extra information: Stockholms bästa Mac 'n' cheese!?
Familjerestaurang: Ja.

Givetvis är hemsidan på engelska. Givetvis dyker signalorden "genuine" och "old fashioned" upp. Givetvis skyltar man med styckningsscheman. På Low and Slow är det amerikansk köttromantik som gäller – med rejäla bitar tillagade i det gigantiska röda rökskåpet som lystrar till namnet Big Red och är specialbeställt från Texas. Tillbehören, såserna och dryckerna följer också den inslagna genomamerikanska linjen.


Kontaktuppgifter

Telefon

08150085


Öppettider

Stängt
tistor
17:00 – 22:00
frelör
17:00 – 23:00


Vasastan

Luntmakargatan 98, 11351, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.lowandslow.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Low and Slow

Luntmakargatan 98

Till toppen