Vardagsrumslyx i kubik

Lydmar Hotel är lite av ett vardagsrum för det vackra folket. Här känns det naturligt att kändisspotta från läderfåtöljen i sällskap av boktravar, jordglober och en bit tonfisktartar.

Bra att veta! Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Gott, avslappnat och samtidigt flådigt häng när vardagstristessen behöver lite guldkant.
Pris: 280 kr (medel). Lunch 225 kr (dyrare).
Typiska maträtter: Knäredskyckling med chèvre, tryffel, bladspenat och mandel. Flankstek med jordärtskocka, kalvbräss, äpple och calvados.
Lokal: Mellanstor
Ekologiskt tänk: Inget uttalat.
Vin och dryck: Schyst vinlista. Personalen har råkoll om du inte har det.
Extra information: Passa på att kika på de ständigt pågående konstutställningarna.
Antal sittplatser: 50
Ljudnivå: Medelljudnivå: 70 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Behaglig ljudnivå. Ljudnivå från 68 db till 72 db.
En sak till: Måste de spela så hög musik i matsalen?

Det här är stället där kändisar med ärenden eller kontor i krokarna intar sin lunch som hemma. Personalen är avslappnad och kryssar lätt mellan piggvar, lammkorv, ostar och fina dryckesalternativ. Menyn innehåller inga större överraskningar – det är klassiskt skandinaviskt korsat med franskt – men köket håller stabilitet och klass vare sig det gäller råbiff eller räksallad. Terrassen utanför på väg mot Skeppsbron passar utmärkt för rosésippning under ett visst halvår.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-223160


Öppettider

Öppet
månfre
07:00 – 01:00
lunch
11:30 – 17:00
lörsön
07:00 – 01:00
lunch
12:00 – 17:00


City

Södra Blasieholmshamnen 2, 11148, Stockholm


Syskonrestauranger


Lydmar Hotel

Södra Blasieholmshamnen 2

Till toppen