Genuin mångfald i opretentiös kostym

Med Maestra Vida gläntar den peruanska matkulturen ytterligare på dörren och bjuder in lunch- och middagshungriga svenskar till en okomplicerad, familjär miljö bortom burgare och pytt. Här bjuds på klassiker som ceviche, såväl som färgsprakande risrätter, långkok och potatis i nya kläder.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Maestra Vida? Du är utled på O'Leary's och redo för marinerad fisk
Pris: 225 kr (medel). Lunch 100 kr (medel).
Typiska maträtter: Aguadito (peruansk kycklingsoppa), ceviche, grillad kyckling med kummin och lime, köttsoppa med bönor.
Bra att veta: Mättande kom-som-du-är-hak med smak av Perú
Vin och dryck: Helt alkoholfri dryckeslista.
En sak till: Är du på jakt efter Inca Cola eller komage har du kommit helt rätt

En uppfriskande och prisvärd satsning som förenar latinamerikansk community med svensk nyfikenhet. Ett utmärkt krogval för dig som föredrar värme och tradition framför ambitiös uppläggningsteknik.

Här serveras väl tilltagna tallrikar med chilisting, lime och koriander i en avskalad miljö. Fågel, fisk och mittemellan på peruanskt vis, vilket inte sällan innefattar långputtrande grytor och soppor, liksom en och annan friterad anrättning.


Kontaktuppgifter

Telefon

0735440189


Öppettider

Stängt
tisons
11:00 – 17:30
torfre
10:00 – 17:00
lörsön
13:00 – 19:30


Övriga Stockholm

Burspråksvägen 4, 121 47, JohanneshovTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.restaurangmaestravida.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Maestra Vida

Burspråksvägen 4

Till toppen