Kakor från både Kina och Kambodja

Wonton-knyten, het biffsallad, rispappersrullar, tempura, szechuankyckling, hoisinsås, skaldjursspett. Och stans bästa pekinganka. Mooncake är en asiatisk Stockholmsklassiker.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Autentisk östasiatisk kokkonst med träffsäkra möten mellan traditionellt och modernt.
Pris: 220 kr (medel). Lunch 105 kr (medel).
Typiska maträtter: Stimlad wokad biff med kinesisk svamp, böngroddar, mandarin-pannkakor, gurka och purjolök. Marulkfilé med laksacurry på friterade nudlar.
Lokal: Mellanstor
Kök: Asien
Vin och dryck: Bra urval av både vin och öl.
En sak till: Avsmakningsmenyn om sex rätter för 525 kr är prisvärd.

Månkaka är ett litet bakverk som äts i Kina i samband med månfestivalen på hösten. Det är också namnet på en gedigen kinesisk krog som efter många år i Vasastan numera ligger på Bergsgatan på Kungsholmen. Här är smakerna huvudsakligen hämtade från Mittens Rike och Taiwan men också grannländer som Vietnam och Thailand. Vare sig du är sugen på en enkel tom kha gai-soppa eller en rejäl pekinganka tillredd enligt konstens alla regler är den vänliga och kunniga personalen inte sena att mätta din hunger.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-169928


Öppettider

Stängt
månons
17:00 – 22:00
tor
17:00 – 22:00
fre
17:00 – 23:00
lör
16:00 – 23:00


Kungsholmen

Bergsgatan 33, 11228, StockholmMooncake

Bergsgatan 33

Till toppen