Hippt och hett på Mariatorget

Nöjespalats är ett ord som många skulle hävda hör forntiden till, men på Morfar Ginko står tiden stilla. Här dricker man cava, tävlar i frågesport, rakar sig – och äter mat när andan faller på.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Morfar Ginko? Är du sugen på en dynamisk barupplevelse med extra allt är det här rätt adress.
Pris: 225 kr (medel).
Typiska maträtter: Råbiff av svensk nötytterfilé från Årsta slakteri, Vikentomatsallad med champagnevinägrett och pommes frites. Sparris- och ricottafylld cannelloni med kronärtskocka, tomat, fänkål och parmesan.
Bra att veta: Rundpingis på tisdagar, musikquiz på onsdagar.
Kök: Amerika
Extra information: Innergården erbjuder mysigt häng under sommarhalvåret.
En sak till: Toaletten är enorm!

Morfar Ginko är hippt så det förslår. Likt många heta barer i New York och Tokyo döljer den anspråkslösa fasaden vid Mariatorget en vindlande barupplevelse som andas betong, garage och (på sina ställen) romantisk Paris-krog med vita dukar. Nere i källaren hittar den äventyrslystne besökaren en barberare som står redo att avlägsna icke önskvärd skäggväxt kvällen lång. Maten kan inte riktigt matcha den säregna atmosfären, men burgaren och den långkokta chilin är väl värda att prova.


Kontaktuppgifter

Telefon

086411340


Öppettider

Stängt
mån
17:00 – 00:00
tistor
17:00 – 01:00
frelör
16:00 – 01:00
sön
17:00 – 00:00


Södermalm

Swedenborgsgatan 13, 11827, StockholmMorfar Ginko

Swedenborgsgatan 13

Till toppen