Korma och sizlar åt folket

Mukut är en vänlig och prisvärd indisk kvarterskrog på en undangömd gata i norra Vasastan. Här serveras alla klassiker som man förväntar sig plus några överraskningar.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Klassisk vardagsindier med lååång meny och bra priser.
Pris: 160 kr (ekonomi). Lunch 100 kr (medel).
Typiska maträtter: Chicken Ceylon med kokos- och cashewnötssås. Balti med lök, paprika och lime. Lammfärskofta med tomatsås.
Lokal: Mellanstor
Kök: Indiskt
Vin och dryck: Cobra och Kingfisher förstås. Och några viner.
Extra information: Har också en systerkrog som heter Nya Mukut och ligger några kvarter bort på S:t Eriksgatan 110.
Lunch

Chicken tikka masala och de flesta andra stapelrätter som finns på alla indiska krogar i västvärlden är egentligen uppfunna i Storbritannien av kockar från Bangladesh. Men strunt samma, är det gott så är det gott, och till Mukut går alla som vill hitta balti, vindaloo och vitlöksnaan som smakar precis som de ska, nedsköljda med en Kingfisher. Trots det lite avskilda läget nedanför Rödabergsskolan är det många som hittar hit, och krogen har funnits i 15 år.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-307086


Öppettider

Stängt
måntor
11:00 – 22:00
fre
11:00 – 23:00
lör
12:30 – 23:00
sön
12:30 – 22:00

Vasastan

Ynglingagatan 26, 113 47, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Mukut

Ynglingagatan 26

Till toppen