Nya indiska smaker på Vanadisplan

Det bengaliska köket breder ut sig i Stockholm. På Vanadisplan återfinns nu en indisk restaurang med kökschefen Nipu Hoque från Shanti Ultimat som flaggbärare.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Bengal med fräschör och kryddighet.
Pris: 220 kr (medel). Lunch 110 kr (medel).
Typiska maträtter: Chicken mushroom dopazio. Chicken Greeni. Bengoli korai. Palak Paneer.
Bra att veta: Kanske Stockholms bästa Indiska lunch just nu!
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Betyg 3 av 5 i DN jan -20. Bästa curryrestaurang i Sverige på Curry Life Awards 2019.
Kök: Indiskt
Antal sittplatser: 75

Det håller på att formas en indisk enklav runt Vanadisplan. Förutom Indian Street Food & Co och Nya Mukut återfinns nu även nyöppnade Muskot där. Ägaren Sohel Kazi har headhuntat Nipu Hoque från Shanti Ultimat. Duon (som även var barndomskamrater hemma i Bangladesh) utlovar fina fiskrätter och vegetariska måltider med influenser från både Indien och Bangladesh.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
månfre
10:30 – 23:00
lör
13:00 – 23:00
sön
13:00 – 22:00


Vasastan

Vanadisplan 2, 11331, Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://muskotkökbar.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Muskot kök & bar

Vanadisplan 2

Till toppen