Från morgonkvist till nattkrök

Öppettiderna och priserna är lika generösa som hos tvillingkrogen Nybrogatan 38. Här finns också rotisseri, två cocktailbarer och en och annan Söderkändis.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Nytorget 6? Schyst bistromat till schysta priser. Och varför inte unna sig en kalvtartar vid midnatt?
Pris: 260 kr (medel). Lunch 130 kr (medel).
Typiska maträtter: Rotisserad porchetta med polenta, slungad spenat, friterad ostronskivling och rödvinssås. Kallrökt kalvtartar med tomater och dijonnaise. Lantlig blodpudding med grillat rökt fläsk, kryddiga äpplen och lingongrädde.
Bra att veta: Serverar ett par-tre riktiga maträtter ända in på småtimmarna.
Vin och dryck: Inte så lång vinlista men merparten på glas. En del roliga ölsorter.
Antal sittplatser: 100

Det är lite småtrendigt bland Stockholms krogar att a) hålla öppet från tidig morgon till sen natt och erbjuda alla dagens måltider, samt b) se till att priserna dansar limbo runt 200-kronorsribban. Bockholmengruppen har med bravur lyckats etablera konceptet både på Östermalm (Nybrogatan 38) och här på Nytorget. Det hela är varmt, vänligt, prisvärt och allmänt franskt – från de plockiga smårätterna anspråkslöst presenterade under rubriken ”Assietter, fat och burkar” till den extravaganta tonfiskburgaren med krabb- och hummermajonnäs.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6409655


Öppettider

Öppet
måntis
11:00 – 00:00
onslör
11:00 – 01:00
sön
11:00 – 00:00


Södermalm

Nytorget 6, 11640, Stockholm


Syskonrestauranger


Restauranggrupp

Boqueria Group


Nytorget 6

Nytorget 6

Till toppen