Nyfödd och vild

Senaste tillskottet i Daniel Crespis krogkvarter i Gamla stan serverar omakase åt folket med utsökta råvaror och lekfullt anslag.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Helkväll för nyfikna foodies som vill njuta avsmakningsmeny utan att ruinera sig.
Pris: 850 kr (dyrare).
Typiska maträtter: Avsmakningsmeny om 13 serveringar, 850 kr.
Bra att veta: Serverar endast avsmakningsmeny.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Ekologiskt tänk: Ja.
Vad tycker andra? Betyg 8 av 10 (mat) i Di Weekend oktober 2017. Betyg 3 av 5 i DN oktober 2017. Betyg 5 av 6 i SvD oktober 2017.
Vin och dryck: 2758 st olika viner (!) och en hel del annat.
Extra information: Litet, exklusivt och populärt. Boka bord.
Antal sittplatser: 16
Tags: Foodie Koncept

Kött är som bekant inte ett dugg trendigt längre, och Daniel Crespi stängde sin charkfetischistiska krog Omakase Köttslöjd efter blott ett och ett halvt år. I dess ställe har nu Flickan öppnat. Konceptet är delvis likartat – fortfarande är det avslappnad och lekfull fine dining som gäller, men influenserna hämtas numera från hela världen istället för bara Japan och Norden. Vinkällaren är alltjämt en av Sveriges största.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-50640080


Öppettider

Stängt
torlör
17:00 – 23:00


Gamla Stan

Yxsmedsgränd 12, 11128, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.restaurangflickan.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Flickan

Yxsmedsgränd 12

Till toppen