Vattenkontakt på västra Kungsholmen

På utsidan är det svart, stramt och snyggt, inuti är det ombonat och trivsamt året runt. Utanför finns Mälarens vatten och en uteservering med gungor.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Bistromat längst ut på kajen serverad i såväl baddräkts- som skridskoväder.
Pris: 250 kr (medel). Lunch 165 kr (dyrt).
Typiska maträtter: Moules chorizo med smak av saffran, vitlök och vitvin, serverade med klyftpotatis och majonnäs. Rimmad lax med sikromskräm, grillad citron och örtslungad potatis. Råbiff med klassiska tillbehör och pommes frites.
Vin och dryck: Vin- och öllista av normalt snitt.
Extra information: På uteserveringen gäller drop-in, inga bordsbokningar.
Lunch: Serveras vardagar mellan kl 11.00-16.00.

Nybyggda området Lindhagen/Hornsberg har inte riktigt lyckats etablera sig som restaurangstadsdel annat än för solsugna badare som trängs på uteserveringarna längs kajen. Pålitliga Piren längst ut mot Kristineberg drar dock en trogen skara besökare – som samlingsplats för after beach och svalkande drinkar i solnedgången sommartid men också som mysig fyrbåk av värme att kura i när snöröken och isvindarna drar över Ulvsundasjön. Menyn är inte superspännande utan av det klassiska fransksvenska slaget med allt från löjromstoast till lammrostbiff. För de små finns barnmatsedel, pysselbord med kritor och färgglada barnstolar.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6183030


Öppettider

Öppet
måntis
11:00 – 22:00
onsfre
11:00 – 23:00
lör
12:00 – 23:00
sön
12:00 – 22:00


Övriga Stockholm

Kristinebergs Strand 2, 112 52, StockholmPiren bar och restaurang

Kristinebergs Strand 2

Till toppen