Ta rygg på Morgonpassets programledare

Radions Skafferi är Sveriges Radios inofficiella personalmatsal, men också ett café och en liten livsmedelsbutik. Maten lär knappast få dig att höja på ögonbrynen, men kanske kan störtfloden av radio- och tv-kändisar fixa den biten.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du vill leva la dolce vita. Eller åtminstone se människor som gör det.
Pris: Lunch 89 kr (medel).
Vad finns på menyn: Stekt fläsk med löksås. Skogssvamprisotto. Ångad torskfilé.
Bra att veta: De vegetariska alternativen är ofta de roligaste.
Antal sittplatser: 165

"Nämen, är inte det där Hanna Hellqvist? Och Lotta Bromée? Tita, André Pops där borta i hörnet!" Kändisspaningar är (minst) halva nöjet med att besöka Sveriges Radios café/restaurang Radions Skafferi. Dina smaklökar lär nämligen inte bli kulinariskt utmanade, det här är ett typiskt lunchhak som serverar spaghetti bolognese, skomakarlåda och – du gissade rätt – pannkakor på torsdagar. Krubbet är visserligen helt okej, men kommer inte distrahera dig från ditt verkliga uppdrag: att kryssa med ögonen mellan borden i jakt på Kristian Luuk.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-7841141


Öppettider

Öppet
månfre
07:00 – 17:00


Östermalm

Oxenstiernsgatan 20, 105 10 , Stockholm


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://radionsskafferi.gastrogate.com/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Radions Skafferi

Oxenstiernsgatan 20

Till toppen