Med knaprig skorpa

Själsö Bageri strax norr om Visby är en favorit vars stenugnsbakade surdegsbröd och kanelbullar är kända på hela Gotland. I år har man trevligt nog valt att utöka verksamheten med kvällsöppet och matservering. Köket drar åt det franska hållet och många av rätterna serveras (förstås) på bröd.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Vedeldad ugn, saftiga bröd, solnedgångsutsikt och fransk mat.
Pris: 175 kr (ekonomi). Lunch 82 kr (ekonomi).
Typiska maträtter: Ugnsgrillad vårkyckling med sallad, chilimajonnäs och levain. Laxrillette med fänkål och kapris. Brioche med långbakad oxbringa, dijoncrème, chimichurri, sallad och pickles.
Bra att veta: Bordsbokning endast för sällskap om minst tio personer.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Minimal vinlista och ett par-tre ölsorter.
Antal viner på glas: 4
Extra information: Öppet för frukost, lunch, fika och middag. Kvällsmenyn serveras från kl 17.
Frukost: Mackor, kaffe, juice m.m.
Lunch Lättare smörgåsar med pålägg.
En sak till: Håll utkik efter de retrochica brödbilarna som sprider härliga dofter lite varstans i Visby med omnejd.

Kontaktuppgifter

Telefon

0498270909


Öppettider

Öppet
månsön
08:00 – 17:00


Visby

Själsövägen 10, 62276, Visby


Tips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://sjalsobageri.se/ för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Själsö Bageri

Själsövägen 10

Till toppen