Finvardag bredvid teatern

Trots den fashionabla adressen vill Strandvägen 1 vara som ett andra vardagsrum. Och med toppmodern design, rejäl bar och finbistromat får man publiken att strömma till.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Ät franskt medan du kikar på roliga inredningsdetaljer och en och annan Dramatenskådis.
Pris: 300 kr (lite dyrare). Lunch 180 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Rotisserad vårkyckling med panzanellasallad, chilipicklesmajonnäs och pommes frites. Pelle Janzon med oxfilé, löjrom, toast, äggula och rödlök. Köttbullar med gräddsås, potatispuré, lingon och pressgurka.
Extra information: Alltid en dagens till bra pris på menyn.
Antal sittplatser: 120
Ljudnivå: Medelljudnivå: 76 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Övrigt: Hög ljudnivå i vissa delar. Ljudnivå från 76 db till 83 db.

I den snyggt designade lokalen som gifter samman det östermalmskt exklusiva med det newyorkskt hippa vilar pålitliga bistrodjur som röding, majskyckling och oxe på tallrikarna. Udda tider serveras olika omeletter och andra frukosträtter till överkomliga priser. Vägg i vägg ligger bakfickan vars namn låter som en trådsmal konstgallerist med pennkjol och stora solglasögon: Michelle van der Milles. Hon bjuder på liknande kök men lite mer stökig estetik med spretigt koltecknade ansikten och vingliga skrivmaskinsbudskap på väggarna.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-6638000


Öppettider

Öppet
månsön
11:30 – 00:00


Östermalm

Strandvägen 1, 11451, Stockholm


SyskonrestaurangerStrandvägen 1

Strandvägen 1

Till toppen