Skön symbios i krogtäta hoods

Det var nog flera hipsters som fällde en nostalgisk tår 2018 då Pet Sounds bar klappade igen under mystiska omständigheter. Att ett rutinerat krogcrew nu blåser nytt liv i de ansiktslyfta lokalerna känns alltså därför mycket trösterikt och stabilt.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Du var med när det begav sig. Nu är du lite mer tunnhårig och bekväm, men fortsatt hungrig och nyfiken.
Pris: 270 kr (medel). Lunch 160 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Bifftartar på rostat bröd med ramslök & ägg. Fläskkotlett med krossad potatis. Lammrostbiff med grillade bondbönor. Slätvar med zucchini, majrova & fläder. Dinkel och bovete med broccoli & sotad spenat.
Bra att veta: Garanterat fritt från pretentiösa mellanrätter.
Lokal: Liten, trångt och mysigt
Vad tycker andra? Årets Affärskrog 2019 DI Weekend. Betyg 8 av 10 (mat) Di Weekend okt -19. Betyg 4 av 5 Allt om Stockholm okt -19. Betyg 4 av 6 i SVD sep -19. Betyg 3 av 5 i DN juni -19.
Antal sittplatser: 40
En sak till: Öppet fem dagar i veckan. Återhämtning är A och O.

På nyöppnade Symbios utlovas folklig stämning, hög servicegrad, klassisk trerätters med nordiska och franska influenser, tillsammans med kvalitetsöl och tvättäkta Sofohäng. Sommartid ser det mycket ljust ut, med en utökad uteservering om trettiotalet platser till, då Skånegatan omvandlas till gågata. Prisläget är medel-humant med moderna mått mätt, om än med ambitionen att driva upp prisläget ett snäpp under så kallade affärsluncher. Friskt vågat, som vi brukar säga, men gissar att det djärva grabbgänget bakom de tidigare succéerna Ichi och Barobao ror det i hamn även denna gång.


Kontaktuppgifter

Telefon

076-5934602


Öppettider

Öppet
tisfre
17:00 – 01:00
lunch
11:30 – 14:30
lör
13:00 – 01:00


Södermalm

Skånegatan 80, 11637, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida https://www.symbiossthlm.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Symbios

Skånegatan 80

Till toppen