Se upp!

I super size-restaurangen Tak, högst upp i Hotel At Six, står Frida Ronge för konceptet. Här hittar du restaurang, bar och en terrass med utsikt i fyra väderstreck.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsidan eller facebooksida.
Varför går jag hit? Modern skandinavisk mat med en touch av Japan, och samtidigt vacker utsikt.
Pris: 300 kr (lite dyrare). Lunch 185 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Grillad gös med mandel, ris, rostad vitlöks- och kycklingemulsion och rivet torkat fläsk. Grillad svensk biff med marinerad aubergine, spenat, tomater och Yusukosho-dressing.
Bra att veta: Early bird! 25% på notan om du äter klart innan 19.15. T.o.m. 19/4 2020.
Lokal: Stor, gott om plats
Ekologiskt tänk: Aktivt miljötänk.
Vad tycker andra? Betyg 7 av 10 (mat) i Di Weekend aug -19. Betyg 3 av 5 i DN juni 2017. Betyg 4 av 6 i SvD maj 2017.
Vin och dryck: Utmärkt urval vin, sake och annat. Dryckesrekommendationer i menyn.
Extra information: I råbaren serveras smårätter som passar att dela.
Inredningsdesign: Wingårdhs Arkitekter.
En sak till: Testa också hemliga krogen-i-krogen Unn, där modern teppanyaki av yppersta klass serveras till åtta lyckliga gäster. "En av Stockholms bästa matupplevelser just nu" tycker DN:s krogkommission. Pris för 14 serveringar och vinpaket 2500 kr. Endast 16 platser

Frida Ronge är ett av Sveriges mest lovande stjärnskott inom kockvärlden. Och nu placeras hon ut nära stjärnorna på toppen av livsstilshotellet At Six. Maten som serveras är typisk Ronge, modernt skandinavisk med en touch av Japan. Rökta, picklade, gravade, rimmade och torkade råvaror med potential att gjuta nytt liv i dina smaklökar. Restaurangen, med baren och uteterrassen inkluderade, är 1000 kvadratmeter stor så plats torde det inte vara någon brist på.


Kontaktuppgifter

Öppettider

Stängt
månfre
17:00 – 24:00
lunch
11:30 – 14:30
lör
17:00 – 24:00
lunch
12:00 – 15:00


City

Brunkebergstorg 4, 11151, Stockholm


Tak

Brunkebergstorg 4

Till toppen