Anrik krogklenod med sikte på framtiden

Renovering pågår!! Öppnar prel. i april. Tennstopet är och förbli en institution i Stockholms krogliv. Här har murvlar, poeter, konstnärsbohemer och kulturpersonligheter intagit husmanskost, järn och öl genom åren.

Coronaviruset/covid-19 Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför går jag hit? Ta ett glas under kristallkronorna och tjuvlyssna på ölgubbar och tv-kändisar.
Pris: 250 kr (medel). Lunch 129 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Senapspanerad strömmingsflundra med brynt smör och potatispuré. Kalvlever anglais med bacon och kapris. Konjaksflamberad pepparstek med pepparsås.
Lokal: Stor, gott om plats
Vin och dryck: Inga utsvävningar: bra vin och allehanda ölsorter.

Välkommen till en stilsäker veteran vid Odengatan där det är lätt att småsnacka i baren och där vårkråkor, augustikräftor, januarilake och februarihare blivit säkra årstidstecken. Tennstopet har sin egen själ djupt rotad i den varma inredningen och matklassiker som gubbröra, mandelbakad torsk och entrecôte med bearnaise. Nya ägare tog över 2011 och har genomfört en allmän uppryckning av standarden. Som de själva säger: "Krogen har en historia och en inredning som gör den unik i Sverige. Det skulle vara helgerån att inte ta tillvara allt det fina."


Kontaktuppgifter

Telefon

08-322518


Öppettider

Stängt
månfre
11:30 – 01:00
lörsön
13:00 – 01:00


Vasastan

Dalagatan 50, 11324, StockholmTips: Kolla gärna restaurangens hemsida http://www.tennstopet.se för att säkerställa öppettider och övrig information. Rapportera gärna eventuella felaktigheter till oss.

Tennstopet

Dalagatan 50

Till toppen