Samlingspunkten i Sofo

Dela en skaldjursplatå över tända ljus eller ta med levainbröd, pålägg och finfolle ut till Vitan. På Urban Deli blandas restaurang med saluhall, delikatessdisk, bageri och ett riks(ö)känt surdegshotell.

Öppettider och meny kan ändras på kort tid. Titta alltid på restaurangens hemsida, Instagram eller Facebooksida för korrekt information. Anmäl gärna felaktigheter till oss.
Varför ska jag välja Urban Deli Nytorget? Gemytligt allt-i-allo-ställe med generösa öppettider och (bland annat) finfina skaldjur.
Pris: 290 kr (medel). Lunch 115 kr (lite dyrare).
Typiska maträtter: Regnbåge med pilgrimsmussla, hummer och morotskräm. Ibericokarré med paella, saffran och manchego.
Lokal: Mellanstor
Vin och dryck: Ekologiska viner, många småudda ölsorter, flera alkoholfria alternativ.
Extra information: När Söderhipstrarna blir äldre och skaffar familj flyttar de ut till Brookl-, förlåt, Nacka. Så det är tur att Urban Deli också har en 850 kvadratmeter stor filial i Sickla köpvarter.
Antal sittplatser: 60
Ljudnivå: Medelvärde: 71 db. Restaurangen var nästa fullbokad med gäster. Ljudnivå från 70 db till 72 db.

Urban Deli fyller många av storstadsbons provianteringsbehov inom samma väggar: Här kan du äta frukost, lunch, middag eller brunch, svepa en mikrobryggeribärs eller ett glas cava, handla korv och ost i charken eller köpa med en färdigpackad matlåda hem. Det är kreddigt men opretentiöst, folkligt och gärna fullsatt eftersom alla stockholmare ju älskar allt som påminner det minsta om New York. Bistroklassiker som ostron, charktallrik, svamprisotto och ankbröst står på matmenyn.


Kontaktuppgifter

Telefon

08-42550030


Öppettider

Stängt
måntor
08:00 – 23:00
frelör
08:00 – 01:00
sön
08:00 – 23:00


Södermalm

Nytorget 4, 11640, Stockholm
Urban Deli Nytorget

Nytorget 4

Till toppen